• Jedidja Theater
    Gegarandeerd plezier!
  • Door het theater
    voelde ik me tot leven komen!

Workshops, voor wie?

Ik geef eenmalige workshops aan elke denkbare groep bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, verjaardag, familieweekend, personeelsuitje, buurtfeest of een feest ter gelegenheid van een (12 ½ jarige) bruiloft. Maar ook koren en andere groepen van alle leeftijden kunnen bij mij terecht. Een workshop ‘verhalen vertellen’ behoort ook tot de mogelijkheden voor bijvoorbeeld kinderwerkers.

Om vaker te oefenen en echt meer te leren, is een serie workshops een aanrader. Bij een serie kan ook toegewerkt worden naar bijvoorbeeld een uitvoering voor vrienden en/of familie.

Ook is het mogelijk mij in te huren als trainingsacteur voor bijvoorbeeld een cursus binnen het bedrijfsleven.

Theater in de kerk

God heeft de mens creatief gemaakt en Hij wil die creativiteit gebruiken om Zijn woorden te ondersteunen. God spreekt Zelf in de bijbel in beelden. Jezus deed dit door verhalen te vertellen of door voorbeelden te geven. Denk bijvoorbeeld aan: het kind dat Hij in het midden plaatste of de weduwe die een muntje in de offerkist deed. God weet als geen ander dat kunst het hart direct kan raken.

Theater kan een thema in een dienst op een nieuwe manier in beeld brengen.
Ik kan helpen een stuk te schrijven n.a.v. een door jou gegeven thema en het proces van het begin tot het eind begeleiden. Daarnaast kan ik meedenken in het opstarten van een theatergroep binnen de kerk. Ook kan ik, door middel van theaterworkshops, helpen de vaardigheden van een bestaande te groep vergroten.